Vesnicia s-a născut la sat

 

“Veșnicia s-a născut la sat” spunea Lucian Blaga iar faptul că satele Argeșului au atâtea de oferit și de împărtășit este demonstrat de numărul de turiști care vin în număr tot mai mare pentru a se relaxa în natură, într-un mediu cât mai tradițional și mai îndepărtat de zgomotul urban.

Dacă vrei așadar să petreci câteva zile învățând despre viața la țară, cu tot ce are ea mai frumos, te invităm la Pensiunea Club Dioda Cicănești.

Aici, într-o atmosferă autentică de sat românesc vei descoperi plimbările în natură. Pe jos au cu ATV-ul și cu biciclete te vei putea bucura de aerul proaspăt, mirosuri îmbietoare si peisaje de poveste. De la culesul de ghiocei la plimbările cu sania, fiecare anotimp are farmecul lui și modul său unic de a-i antrena pe cei mari dar și cei mici la diferite activități.

O partidă de pescuit la păstrăvăria din apropiere cu siguranță că îi va relaxa pe toți cei care vor alege să petreacă o zi în acest fel.

Și pentru că nu toți copiii mai au bunici la țară, la Pensiunea Club Dioda Cicănești vor avea parte de o curte spațioasă, cu loc de joacă, numai bună inclusiv pentru petreceri tematice in aer liber.

O seară la foc, lângă un grătar încins sau miel la proțap, un vin vechi și o muzică bună reîntregesc atmosfera autentic românească, reușesc să ducă turiștii cu gândul departe de problemele cotidiene, de viața tumultoasă și marile aglomerări urbane.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile unui sejur la o pensiune în mediul rural. Sunt câteva dintre beneficiile câtorva zile petrecute la țară, la aer curat, cu măncare sănătoasă, liniște și peisaje de care te vei îndrăgosti.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *